Om Dorte Holten

photo-dorte-holten

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige sektor både som konsulent og leder. Min erfaring er bred – fra stat, region og kommune. Fra min tid i Københavns Kommune har jeg fået en stor viden om driftenheders vilkår og udfordringer.

Det der særligt kendetegner mig er, at jeg er nærværende og har en stor indlevelsesevne. Det betyder bl.a., at jeg er god til at skabe involverende processer, hvor medarbejdere og ledere føler sig trygge. Jeg møder mennesker og organisationer, hvor de er og udvikler skræddersyede løsninger, som kan bruges i praksis.

Jeg er uddannet cand.techn.soc. fra RUC og har derudover en 4-årig psykoterapeutuddannelse fra Dansk Institut for Psykoterapi og Uddannelse. Uddannelsen er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Derudover har jeg fem års videreuddannelse i supervision samt en proceskonsulentuddannelse. Jeg er desuden certificeret i Insights Discovery Personprofil, som kan bruges af teams, der ønsker at styrke kommunikation og samarbejde gennem større selvindsigt.